dijous, 4 de febrer de 2021

LA SELVA II. A PEU PER LA SELVA

 


Avui us recomano una petita guia de senderisme que podran atansar-s’hi els selvatans quan la propera setmana s’acabin les restriccions municipals i la resta haurem d’esperar que s’acabin les restriccions comarcals.

Aquesta petita guia editada per l’Associació Turisme La Selva el 2011, ens mostra 5 rutes que passen per la Selva i que marxen més enllà com el Camí del Nord, el Sender del Mediterrani i la Ruta d’en Serrallonga i 5 camins interiors de la comarca de la Selva, com el camí de Terra Negra, el camí dels Segadors i el camí de l’Onyar.

De cada ruta i camí trobarem una explicació de l’itinerari, la fitxa técnica, amb la llargada, la dificultat i el tipus de marcatge, l’altimetria i el mapa de la ruta.

A més a més, a l’apartat sabíeu que… s’ens explicarà alguna curiositat d’un indret o racó pel qual passa l’itinerari.

Per últim, trobarem uns apunts d’allò que no ens podem perdre dels pobles i viles per on passa el recorregut a nivell de tradicions, festes, visites, gastronomia…

En definitiva, una bona guia per decidir el nostre destí si volem fer senderisme per La Selva.

Al marge, dels itineraris que trobeu en aquesta guia, a continuació us enumero 3 excursions “selvatanes” publicades en aquest blog.

1.     El Camí de les Cascades. Riells del Montseny. Desembre 2011.

2.     D’Arbúcies a Viladrau. Gener 2013.

3.     Fontejant per la Vall de Santa Fe. Octubre 2015.

La setmana vinent, llegendes dels castells del Vallès Oriental.


Cap comentari: