dimarts, 14 d’abril del 2020

NYAPS. BRUTÍCIA PERENNE


Aquests dies de confinament per les notícies veiem que quan les persones ens allunyem una mica de la natura, aquesta mica a mica va recuperant el seu espai. Tanmateix, aquests dies no és difícil veure imatges de dofins acostar-se a les platges d'Arenys o Blanes, a les mallerengues blaves que s'acosten fins les nostres finestres, que la serralada de l'Himalaia sigui visible des de punts més llunya'ns o que un cabirol es passegi pels carrers de Valladolid, i com aquest segur que hi ha molt més exemples i més que veurem.

Per contra, avui us mostraré tres imatges d'un bosc del Vallès, un bosc on fa anys hi ha aquesta brutícia i passen els dies, les setmanes, els mesos, els anys i allà continua.



Per tant, avui us proposo un concurs denúncia i per tant, el primer que em digui on és aquest bosc té premi i quan acabi el confinament li faig arribar un exemplar del llibre "Excursions i caminades del Vallès. 40 itineraris" d'en Pere Robert i editat per Cossetània l'any 2008. 


Casualment, l'autor d'aquesta guia no fa cap itinerari per aquest municipi i sens dubte hi ha alguna excursió que hi podria estar perfectament, però malgrat el llibre té 12 anys no us estranyi que la brutícia ja hi era.


Si ningú no ho ha encertat, el proper dilluns donaré la resposta en els comentaris d'aquesta entrada.

La setmana vinent, 20 Recomanacions per Sant Jordi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta brutícia la trobem a Sant Fost de Campsentelles, entre la masia de Can Rovira i el Pou de Glaç de Can Donadeu.
Toni Seuma