dimecres, 12 de desembre de 2012

VALLROMANES CAMINA PER LA MARATÓEl proper diumenge 16 de desembre es celebra la XXI edició de la Marató de TV3. Aquest any els diners recaptats aniran destinats a la lluita contra el càncer.
L'any passat a Vallromanes ja vam començar a fer cap a finals d'any una caminada solidària. Tanmateix, malgrat que no estava vinculada a la Marató, també vam recaptar diners per la lluita contra aquesta terrible enfermetat.

L'activitat que us proposem enguany, començarà el diumenge a les 10 del matí (cal estar una estona abans per apuntar-vos) a la pista poliesportiva coberta i consisteix en un recorregut de 7,5 quilòmetres, per camins i corriols de muntanya al voltant de Vallromanes. Realment l'itinerari és molt atractiu i us presentarem algun tram inèdit, que hem acabat de netejar aquests darrers dies.
Abans de sortir podreu beure brou calent, tot i que sembla ser que tindrem solet i temperatures suaus.
Per altra banda, per totes aquelles persones amb mobilitat reduïda també us oferim un recorregut de 2 quilòmetres, tot coneixent els arbres singulars del poble.

El preu de la caminada és de 5 Euros i a més a més si sou seguidors "Trinxa" i voleu alguna samarreta de les edicions anteriors de la Trinxacadenes o la Trinxacames muntarem una paradeta on les podreu adquirir també a 5 Euros.
No cal dir, que tots els diners recaptats, tant per les inscripcions a la caminada, com per la venda de samarretes aniran destinats a la Marató.
Hem d'omplir Vallromanes perquè "el càncer no sigui el final de la vida".
Trobareu més informació a www.trinxacames.blogspot.com