dimecres, 12 de desembre del 2012

VALLROMANES CAMINA PER LA MARATÓ



El proper diumenge 16 de desembre es celebra la XXI edició de la Marató de TV3. Aquest any els diners recaptats aniran destinats a la lluita contra el càncer.
L'any passat a Vallromanes ja vam començar a fer cap a finals d'any una caminada solidària. Tanmateix, malgrat que no estava vinculada a la Marató, també vam recaptar diners per la lluita contra aquesta terrible enfermetat.

L'activitat que us proposem enguany, començarà el diumenge a les 10 del matí (cal estar una estona abans per apuntar-vos) a la pista poliesportiva coberta i consisteix en un recorregut de 7,5 quilòmetres, per camins i corriols de muntanya al voltant de Vallromanes. Realment l'itinerari és molt atractiu i us presentarem algun tram inèdit, que hem acabat de netejar aquests darrers dies.
Abans de sortir podreu beure brou calent, tot i que sembla ser que tindrem solet i temperatures suaus.
Per altra banda, per totes aquelles persones amb mobilitat reduïda també us oferim un recorregut de 2 quilòmetres, tot coneixent els arbres singulars del poble.

El preu de la caminada és de 5 Euros i a més a més si sou seguidors "Trinxa" i voleu alguna samarreta de les edicions anteriors de la Trinxacadenes o la Trinxacames muntarem una paradeta on les podreu adquirir també a 5 Euros.
No cal dir, que tots els diners recaptats, tant per les inscripcions a la caminada, com per la venda de samarretes aniran destinats a la Marató.
Hem d'omplir Vallromanes perquè "el càncer no sigui el final de la vida".
Trobareu més informació a www.trinxacames.blogspot.com