diumenge, 2 de juny del 2019

FONTS D'ARREU XXIX. 70 FONTS DE SANT LLORENÇ DE MUNT I L'OBAC




Avui us presento aquesta guia escrita per l'Edmon Grau, fotografiada pel Frederic Vancells i editada per El Cau Ple de Lletres l'octubre de 1997.
El mes d'abril d'aquest 2019 us vaig presentar "Pujada a la Mola per la Font Soleia". En aquest sentit, la Font Soleia és una de les 70 fonts que apareixen en aquest llibre.

Per visitar les fonts els autors van realitzar petits itineraris amb explicacions molt abreviades. De cada font detallen les seves característiques, la seva localització i els elements d'interès arquitectònic, paisatgístic i natural de què podrem gaudir. Unes inicials al costat del nom de la font indiquen les poques o algunes dificultats que poden presentar les caminades.

Els esquemes que acompanyen els itineraris són exclusivament informatius, quant al lloc on es troba les fonts. Tanmateix, hi ha marcats uns punts de referència perquè, a partir d'aquí, encara que d'una forma esquemàtica, que no respecta ni distàncies, ni traçat del camí, es pugui seguir l'itinerari que ens hi porti.

Properament, pujarem fins a Ulldeter.