diumenge, 29 de març de 2015

LA TRINXACAMES 2015Ja nomès falten cinc setmanes per una nova edició de la Trinxacames, organitzada pel Club BTT Trinxacadenes. Enguany té un caire solidari, doncs la recaptació anirà destinada al Nacho.
En Nacho és un nen de 5 anys afectat pel Síndrome de Dent, una enfermetat minoritària que afecta sobretot als ronyons. Actualment des de l'Hospital Vall d'Hebron i des de l'Hospital La Candelaria de Tenerife estan portant a terme investigacions per trobar millors tractament per fer front a aquesta enfermetat.
Els recursos per aquestes investigacions els aconsegueix ASDENT, una associació que van crear els pares d'en Nacho i amb la qual estan fent realitat una utopia.

La caminada serà el proper diumenge 3 de maig i com cada any la sortida será a les 9h des de la Pista Poliesportiva Coberta. Hi haurà dos recorreguts, el curt, d'uns 7 quilòmetres i 200 metres de desnivell positiu i el llarg, d'uns 14 quilòmetres i uns 400 metres de desnivell positiu.
El preu de la inscripció serà de 5 Euros pels menors de 12 anys i 10 Euros per la resta. Aquesta inscripció dóna dret a avituallament durant el recorregut i esmorzar dolç i obsequi commemoratiu a l'arribada.

Trobareu més informació a www.trinxacadenes.com i www.asdent.es

Properament parlarem d' "El reto de Eva".