divendres, 27 d’abril de 2012

TRINXACAMES 2012


Després de l'èxit de l'any passat amb 475 participants i valorant molt positivament el recorregut on els protagonistes eren els corriols, els TRINXACADENES de Vallromanes ens han preparat pel proper diumenge 6 de maig, la segona edició de la TRINXACAMES.
La Trinxacames és una caminada popular no competitiva que es pot fer caminant o corrent. Un dels trets característics de la marxa, és la "presentació" en societat de corriols poc coneguts de les rodalies de Vallromanes.
En aquest sentit, l'itinerari d'aquesta edició serà inèdit. El recorregut llarg tindrà tres trams de corriol, dos ascendents i un descendent amb un total de 10,3 quilòmetres i un desnivell positiu de 330 metres.  Per la seva banda, el recorregut curt, tindrà una llargada de 8 quilómetres i un desnivell positiu de 200 metres.
La sortida serà a les 9 del matí i malgrat que els corredors més ràpids segurament baixin de l'hora, l'organització dóna un temps màxim de 4 hores per fer la caminada, incentivant la presència de molta canalla.
Trobareu molta més informació a www.trinxacames.com
Animeu-vos, després d'aquest cap de setmana una mica inestable, tot sembla indicar que el proper serà esplèndid.
La setmana vinent us presentaré una nova Gramàtica del Caminant.