diumenge, 20 de juny de 2010

Sisè Rally Fotogràfic de Vallromanes

Segurament una fotografía participant


De tant en tant vaig parlant de diferents activitats que es fan en els pobles de la serralada, amb els Parcs com a escenari. Avui faré un esment del Rally Fotogràfic que des de fa uns anys per aquestes dates es fa a Vallromanes.

L'activitat va començar el passat diumenge 13 a les 10 del matí. En aquell moment als 29 participants concentrats davant El Casal els hi van dir dos del tres temes, dels quals havíen de fer quatre fotos de cadascun d'ells.

1. Fanals.

2. Flors i insectes.

Ara teníen 2 hores de temps per fer les instantànies i tots els participants es va repartir per tots els racons del poble.

A les 12 del migdia de tornada al Casal, els hi van dir l'últim tema. A partir d'ara tenien 10 minuts per fer 4 fotografíes relacionades amb la parada de fruita que cada diumenge ven fruita i verdura a la Rambla de Vallromanes.

Tot seguit, tots els participants van anar al Casal a baixar a l'ordinador de l'organització les seves 12 fotografíes.

Ahir dissabte al Casal es va inaugurar l'exposició de les 348 fotografíes passades a paper del Rally i es van lliurar els premis als guanyadors de cada categoría.

Els Amics de la Fotografía de Vallromanes properament presentaran les bases del Concurs de Fotografía de la Festa Major de Sant Miquel.

La fotografia del post ha estat extreta del diari digital "Nació Digital".