dilluns, 24 de setembre del 2018

TRAIL NOCTURN DE VILANOVA DEL VALLÈS




Aquest passat dissabte 22 de setembre a les 21h es va donar la sortida d'aquesta cursa nocturna que enguany celebrava la seva segona edició. Alguna altra vegada ja us he parlat d'altres curses nocturnes que es fan per aquestes contrades, com l'Endimoniada de Badalona o la Sant Silvestre Nigth Trail de Mataró. Sens dubte en aquest apartat també hi tindria cabuda la Burriac Atac!!! organitzada pel Centre Excursionista de Vilassar de Mar.

A diferència de l'Endimoniada i sobretot de la Burriac Atac!, amb recorreguts més llargs i exigents, el Trail Nocturn de Vilanova del Vallès és molt més popular i assequible, doncs nomès són 11 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu. La cursa és molt ràpida doncs entre pista de terra i asfalt jo crec que hi ha uns 6 quilòmetres i per tant la resta és corriol que majoritàriament puja o baixa, rarament planeja.

El recorregut està molt ben marcat amb cintes molt visibles i tant l'avituallament d'aigua de mitja cursa com l'entrepà de botifarra de l'arribada són correctes.

Hi ha molt bona animació per part d'una batucada i la zona de recollida de dorsals i arribada és molt còmode. Enguany vam participar-hi 190 corredors i corredores i en cap zona del recorregut es van formar cues i retencions. 

Sens dubte, una cursa que gaudiràs molt nomès que estigui avessat a corre per la muntanya i que habitualment surtis un o dos dies a la setmana. A més a més omple un buit, doncs actualment no hi ha cap cursa que trepitji aquest camins i molt menys de nit.

Per cert, la lluna gairebé plena del dissabte encara va ajudar a fer la cursa una mica més vibrant.

Properament, anirem caminant fins a Molins de Rei.