diumenge, 19 de juny del 2016

LA TRINXACERDANYA


Si fa uns dies us presentàvem la segona edició de la Vallromanes - Montserrat, avui us presentem la I edició de la Trinxacerdanya.

La Trinxacerdanya és la versió ceretana de la Trinxacadenes, doncs els organitzadors són el Club BTT Trinxacadenes de Vallromanes. 
La Trinxacerdanya es celebrarà el proper dissabte 16 de juliol i la sortida serà des de Martinet de Cerdanya a les 16:30h. El recorregut tindrà una distància d'uns 30 quilòmetres i un desnivell positiu de 1300 metres positiu, amb llargues pujades i baixades i variabilitat de terreny, fet que esdevindrà que la Trinxacerdanya serà una prova molt exigent.

El preu d'inscripció és de 17 Euros i 20 Euros el mateix dia i la inscripció us dóna dret a 3 avituallaments, samarreta commemorativa, butifarrada a l'arribada, entrada lliure a la piscina (tot el dia), assegurança... i sobretot uns paratges incomparables.
Per tant, no teniu excusa per pujar a la Cerdanya a pedalar, tanmateix, l'hotel Bon Repòs de Bellver, és hotel col.laborador i si truqueu dient que participeu a la Trinxacerdanya us faran un preu promocional.
Trobareu més informació a www.trinxacadenes.com

Properament, parlarem de la font d'en Mià.