diumenge, 12 de juny de 2016

2ona TRAVESSA VALLROMANES- MONTSERRATEls propers 2 i 3 de juliol el Club BTT Trinxacadenes, organitza la Vallromanes - Montserrat a peu.
Es sortirà de Vallromanes de davant El Casal, el dissabte a les 6 de la tarda i l'arribada a Montserrat serà aproximadament a les 10 del matí del diumenge.
El recorregut de 61 quilòmetres passa per Montornès, Mollet, Santa Perpètua, Santiga, Sabadell, Matadepera, la Casa Nova de l'Obac, Vacarisses i Monistrol de Montserrat, abans de la última pujada fins la plaça de la Basílica.

Les inscripcions ja estan obertes i les podeu fer al Bar de La Plaça o bé mitjançant el correu electrònic toni@trinxacadenes.com. El preu de la inscripció serà de 12 Euros pels socis del club i de 25 Euros pels no socis. La inscripció dóna dret a 4 avituallaments i l'autocar de tornada. A més a més, hi haurà un vehicle de suport per cobrir les circumstàncies que puguin passar durant la caminada.

La inscripció està limitada a 55 caminaires i el grup sempre caminarà junt. En aquest sentit, aproximadament cada 5 quilòmetres s'aniran fent reagrupaments.

Finalment, l'autocar de tornada sortirà de Montserrat entre les 11 i 12h de diumenge.

Properament, també us presentarem la TrinxaCerdanya.