dijous, 3 de març de 2016

1a TRAVESSA TIBIDABO - VALLROMANES A PEU


El proper diumenge 20 de març, el Club BTT Trinxacadenes organitza la 1a Travessa Tibidabo - Vallromanes a peu. En aquest sentit, es sortirà en autocar des de la parada de bus de l'avinguda Can Galvany a les 6:30h del matí. Una vegada arribats al Tibidabo, foto de rigor i començarà la travessa, primer creuant la serra de  Collserola, tot seguit, remuntant el Besòs des de Montcada fins el torrent de Can Sunyer, i mica a mica enfilant-nos fins a Santa María de Martorelles. Des d'aquí per les vinyes de Can Barbeta, arribarem fins al coll de Can Corbera, i ja en el terme municipal de Vallromanes, nomès ens mancarà baixar fins el poble.

El preu de la sortida és de 10 Euros pels socis Trinxes i 15 Euros per la resta de participants. La inscripció dóna dret a l'autocar, dos avituallaments i també hi haurà un vehicle de suport. Tanmateix, es recomana portar esmorzar, aigua, ganyips i sobretot ganes de caminar. L'arribada a Vallromanes serà al voltant de les 14:30h.

Per apuntar-vos ho podeu fer de manera presencial al Bar La Plaça de Vallromanes o bé enviant un correu electrònic a toni@trinxacadenes.com.

Trobareu més informació a www.trinxacadenes.com