divendres, 15 d’agost de 2014

LA TRINXATLÓAquesta setmana fem un paréntesis entre les etapes de la Vallromanes - Montserrat i avui us presento la nova historia que està preparant el Club BTT Trinxacadenes de Vallromanes.
 Donant continuitat al segell TrinXa, que és sinònim de corriol, trialera, extenuació , excitació… aquest mes d’octubre es portarà a terme la primera edició del TrinXatló.
El TrinXatló será una duatló de muntanya on es podrà participar de manera individual o bé per parelles. L’escenari seran camins i corriols al voltant de Vallromanes i quan la feu us será molt fácil identificar l’espèrit TrinXa.
A la modalitat parelles, un dels integrants de l'equip correrà i l'altre anirà en bici, donant-se el relleu a les transcisions.
Malgrat nèixer com una prova popular, el TrinXatló té l’àmbició d’acabar sent una prova referent a la comarca, doncs pel Club BTT Trinxacadenes és primordial cuidar l’escenari, és a dir, el medi natural i cuidar el participant, que és el protagonista d’aquests esdeveniments.
La data escollida és el diumenge 12 d’octubre i durant la prova hi haurà tres sectors (corre-bici-corre) amb una distancia de 7.1,20 i 4.5 quilòmetres respectivament.
En aquesta edició en principi nomès es faran 200 dorsals.
El centre neuràlgic de la prova serà el camp de fútbol, on es realitzaran les transicions, l'avituallament final i una petita fira al voltant del mòn de la bicicleta i el correr, i la Plaça Lluís Companys on hi haurà la sortida i l’arribada.
A més a més, la Trinxatló neix juntament amb una germana, la Duatló Castell Extrem organitzada pel Club Muntanyenc Mollet i que es celebrarà el diumenge 21 de setembre. En aquest sentit, hi haurà una classificació, el Repte TrinxaCastell, en categoría masculina i femenina on guanyaran aquells participants que hagin obtingut una millor posició, tot fent la suma de les dues proves. 
Les inscripcions de les dues duatlons ja estan obertes, en aquest sentit fins el 31 d'agost us podeu apuntar a la Trinxatló a un preu reduit.  Trobareu més informació a www.trinxacadenes.com i a www.cmmollet.cat
La setmana vinent presentarem la tercera etapa de la Vallromanes - Montserrat.