dijous, 27 de març de 2014

TRINXACAMES 2014El proper diumenge 4 de maig el Club BTT Trinxacadenes portarà a terne la IV edició de la Trinxacames. La sortida será a les 9:00h des de la pista poliesportiva coberta de Vallromanes.

Aquesta caminada és una prova no competitiva que dóna a conèixer indrets poc coneguts de l’entorn de Vallromanes, tanmateix podeu fer-la caminant o corrent.
Aquest any ens presenten dos recorreguts inèdits, un de 10 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu i un altre d’uns 15 quilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu. En aquest sentit, gran part del recorregut passa per corriols i camins carreters.

Amb l’objectiu que hi participi tota la familia, al marge d’oferir dos propostes, una pels més avesats a caminar i un altre més asequible, també han ajustat els preus i així us poden oferir unes inscripcions a 8 Euros pels adults i a 5 Euros pels nens fins a 12 anys. Tanmateix, les inscripcions d’adults a partir del 11 d’abril passaran a valer 10 Euros.

Amb el preu d’aquesta inscripció tindreu dret a un o dos avituallaments (segons el recorregut que trieu), una botifarrada a l’arribada i l’obsequi d’una samarreta commemorativa.

La inscripció estarà limitada a 500 participants i el límit de temps será de 4h 30min.

Trobareu més informació a www.trinxacadenes.com

Properament anirem d'excursió per Gallecs.