dimecres, 22 de maig del 2013

PREMIS VERSATILE BLOGGER


Aquesta setmana volia comparar l'estat de les fonts que descobríem el primer semestre de 2008, amb el seu estat actual. Ja us avanço que hi ha de tot, bones i males notícies.
Però aquest darrer cap de setmana la Rosa Isabel Garí de Les Muralles d'Ilturo www.murallesilturo.blogspot.com m'atorgava el Premi Versatile Blogger. Aquest premi és un reconeixement de blocaire a blocaire i sens dubte em va fer molta il.lusió i més quan vaig veure la qualitat dels altres blocs premiats.

Les bases del guardó indiquen que cada premiat, hem de atorgar el Versatile Blogger a 15 blocs més. Sincerament penso que una quinzena de blocs és massa, almenys en el meu cas i realment vull premiar a aquelles propostes que penso que s'ho mereixen i no premiar per premiar.
Per tant, jo em prenc la llicència de només atorgar el Versatile Blogger a 5 blocs.

1. Antondensi. Coses que passen a Martorelles www.antondensi.blogspot.com Per ser el millor altaveu de tot allò que passa a Martorelles.

2. Raons que rimen. www.vpamies.dites.cat Per posar les parèmies de "moda" a ple segle XXI.

3. Senderisme en transport públic  www.senderismeentransportpublic.com Per proposar un excursionisme 100% respectuós amb el medi ambient.

4. Caminar després dels 50 www.senderismedestarpercasa.blogspot.com  Perquè sortint des de Martorelles o eixint des de Vilamarxant les seves cròniques excursionistes són una molt bona referència.

5. El fil d'Ariadna www.elfilariadna.blogspot.com Per les seves cròniques i recomanacions literàries.

Properament, valorarem com porten el pas del temps algunes fonts de la Serralada. N'hi ha que han rejovenit, altres tenen mala peça al teler.

6 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Toni, moltes gràcies per pensar en mi per aquest premi.

Les parèmies no han passat mai de moda i espero seguir contribuint durant molt de temps, i amb moltes noves iniciatives, a la seva difusió i coneixement.

Una abraçada!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Moltes gràcies. Des d'El fil d'Ariadna, molt agraïda!

Rafa ha dit...

Hola Toni,

Moltes gràcies pel reconeixement!!!

Me n'alegro que t'agradi aquesta forma de recòrrer la muntanya, que per a mi és molt estimulant.

Salutacions

antondensi ha dit...

Toni, moltíssimes gràcies pel teu reconeixement. No cal dir-te que et mereixes el premi que t'han donat a tú per la qualitat i quantitat de dades que publiques en el teu bloc.
Aquests detalls donen ànims per continuar-hi.
Una abraçada
Antonio

francesc ha dit...

Hola Toni, abans de res demanar disculpes per no haver agraït abans el que hagis pensat en mi com a mereixedor dels Versatile Blogger, aquest dies vaig una mica liat, de fet encara tinc pendent d'acabar la ressenya de l'ultima "eixida" per terres valencianes. Properament i seguint les bases dels premis nominaré aquells blocs que cregui mereixedors. Salut

Unknown ha dit...

Toni, Felicitats pel premi, te'l mereixes.

Salutacions.