dijous, 14 d’abril del 2011

LA TRINXACAMES


Amb l'entrada d'avui, us vull convidar a la primera edició de la TRINXACAMES, una caminada popular pels voltants de Vallromanes.

L'activitat està organitzada pel Club BTT Trinxacadenes i vol ser la germana petita de la pedalada que es fa el mes d'octubre i que aquest 2011 ja celebrarà la seva vuitena edició.

Malgrat anomenar-se TRINXACAMES, tant el recorregut curt d'uns 10 quilòmetres, com el llarg de gairebé 14, són molt assequibles per qualsevol persona acostumada a caminar. Els desnivells positius són aproximadament d'uns 300 i 400 metres respectivament.

La gràcia d'aquesta caminada és redescobrir camins i corriols que feia dècades que estaven tapats i arran de la celebració de les pedalades s'han tornat a obrir. En aquest sentit, la majoria de l'itinerari passarà per corriols i per tant, es limitarà l'inscripció a 400 persones, per tal d'evitar "cues i embusos" i gaudir tranquilament de l'entorn.

Un altre objectiu que té aquesta caminada és fomentar l'iniciació del senderisme entre els més menuts i per això pels menors de 10 anys només es cobraran 3 Euros. Tanmateix, la resta només pagareu 6 euros, tenint tots dret a 2 avituallaments, botifarrada a l'arribar i una samarreta molt "xula".

Animeu-vos que valdrà molt la pena. Per més informacio http://www.trinxacames.com/

El cartell de la TRINXACAMES ha estat realitzat per l' ESTUDI GRÀFIC VICENÇ PRIMS.

La propera setmana us faré 10 recomanacions de llibres per comprar o regalar per Sant Jordi.

1 comentari:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Els fills no m'han sortit gaire menjacorriols, però sempre que puc els enredo per anar a fer un tomb per aquest magnífic entorn que tenim.

Esperarem aquestes recomanacions lectorívoles, Toni! :-)