dilluns, 9 de març del 2009

Arranjem la Font de Beu-i-Tapa

La Font de Beu-i-Tapa

Avui no parlarem de cap font, avui posarem día i hora per anar a una font i remangant-se per arranjar-la en la mida del possible.

Des de fa unes setmanes, en diferents blogs com a "Antondensi", "Som de dalt", "Caminar desprès dels 50" i en aquest blog tambè, tots de gent d'aquestes contrades, hi ha una queixa referent als entorns que estan bruts, ( Font de Can Camp, Torrent de Can Sunyer), i a partir d'aquí va sortir la proposta de fer un grup d'amics de les fonts.

No sè si finalment farem o no un grup d'amics de les fonts, en aquest sentit jo proposo en aquest moment defugir de la paperassa que comporta formar oficialment una entitat o associació i aprofitar les noves tecnologíes i mitjançant els blogs i el correu electrònic convocar a la gent que vulgui participar en el projecte d'arranjar un entorn.

Per tant, per començar ha arranjar la Font de Beu-i-Tapa proposo quedar el proper diumenge 15 de març a les 10:00h a la font.

Per qui no ho sapiga aquesta font, es troba al fons del torrent que hi ha darrera el Castell de Sant Foix, escasament a 100 metres de Can Bernades, a sota el corriol que va de Can Bernades a Can Girona.

Trobareu més informació en aquest mateix blog a la notícia "Les fonts perdudes de Santa María de Martorelles".

Pel que fa als treballs que s'han de fer a la font, en un primer moment, s'ha de treure la terra, que esllavissada, darrera esllavissada, gairebè l'han colgat.

Finalment, comentar-vos que el passat 27 de febrer vaig posar una queixa via e-mail a l'Ajuntament de Martorelles, sobre la brutícia que hi ha al Torrent de Can Sunyer entre la font de Can Roda i el Parc de Can Sunyer, però a hores d'ara encara no he rebut cap resposta.

Bè, res més, espero veure'ns el diumenge.

2 comentaris:

francesc ha dit...

Hola Toni, el diumenge tenim una calçotada ja organitzada de fa tems, tot i així, miraré de treure el cap, encara que nomes sigui un moment.

Anònim ha dit...

No sé si heu anat avui a aquesta font. Feia dies que no mirava el teu blog Toni.He badat!!!
Digue-me si heu pogut trobar-la, en cas d'haver-hi anat.