divendres, 15 de juny del 2012

PREMIS LIEBSTER

                      


Farà més o menys un mes, vaig veure que a la xarxa es començaven a repartir premis, concretament els LIEBSTER.

Aquesta paraula alemanya vol dir favorit i qui concedim el premi són els mateixos blogaires que cada dia seguim diferents blogs i cadascú tenim les nostres dèries i els nostres interessos

Fa dues setmanes, vaig tenir l'honor de rebre un Premi Liebster d' en Rafa de www.senderismeentransportpublic.blogspot.com i per tant, avui em toca triar 5 blogs.

Així que La Brolla d'en Toni concedeix el Premi Liebster a:

Som de Dalt www.somdedalt.blogspot.com per explicant-se allò que passa a Martorelles de "Dalt", posant en el mapa el municipi més petit del Baix Vallès i fent-ho d'una manera compromesa.

Secció d'Arqueologia de Vilassar www.seccioarqueovilassar.blogspot.com  perquè cada vegada que tinc dubtes sobre el patrimoni arquitectònic dels Parcs de la Serralada de Marina i Litoral, molt sovint en aquest blog hi trobo la resposta.

El blog de la Font www.vedrunaripoll.blogspot.com perquè m'omple d'optimisme que alumnes de tercer i quart de primària, surtin de l'aula per fer aquest treball de camp totalment interdisciplinar i més enllà del currículum s'aconsegueixi que respectin i sobretot estimin el medi natural que els envolta.

La Pistola d'Einstein www.lapistoladeeinstein.blogspot.com perquè en Salva reivindica un món millor però des de la visió d'un lletraferit, posant moltes vegades l' accent a la literatura de proximitat.

Los Folloneros  www.losfolloneros.blogspot.com no hi ha ningú que faci una descripció tan acurada de les Caminades Populars que es fan arreu de Catalunya, sobretot dels punts d'interès pels quals passen els recorreguts.

A continuació us poso les normes pels premiats, i us animo a que seguiu la cadena.

Les normes són:

1.- Copiar i enganxar el logo del premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t’ho ha otorgat.

2.- Nominar als teus 5 blogs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un breu comentari en els seus blocs per fer-los saber que han rebut el guardó.
3.- Demanar i esperar que aquests bloggers passin el guardó a altres 5 blogs.
La setmana vinent parlarem de la Flama del Canigó.

2 comentaris:

Adolf ha dit...

Gràcies per incloure el blog Somdedalt, entre els recomanats per un premi Liebster.
Els altres blogs que inclous segur que també són tant interessants com el meu, venint de tu en tinc la garantia.
Ja els hi donaré una ullada.

Salva Redón ha dit...

He trigat una mica, però he continuat la cadena: http://lapistoladeeinstein.blogspot.com.es/2012/07/premis-liebster.html

Gràcies Toni